3/15/2015

De tre musketörerna

På torsdagen landade en enormt saknad tjej på tysk mark. Det har varit mer än underbart att få umgås med Amanda efter ett halft års paus! Torsdagen gick vi på tumis runt i Lüneburg, och på kvällen mötte vi upp Felicia i Hamburg var tjejerna sov på ett hostel medan jag återvände hem för att jobba tidigt nästa morgon. Fick eftermiddagen ledig på fredagen, så åkte in på förmiddagen för att starta rundturen i Hamburg tillsammans med tjejerna. Med ömma fötter satt vi oss på tåget till Bremen, och väl där åkte vi upp till Felicas och åt senare en efterlängtad middag på Casa inne i stan.

Lördagen var inprickad som shoppingdag, så vi körde ner till Bremen och senare till Waterfront för att tillägna oss åt denna syssla. Vi återvände hem med lättare plånböcker och med händerna fulla med kassar från bla. Douglas, Tally Weijl och Primark.
Väl hemma fixade vi snabbt ihop tortillas och började sakta men säkert göra oss representativa inför PamPam. Krogen levererade som vanligt! Denna gång med Fifthy Shades tema, vilket var en rolig twist i det hela. Vi har haft så förbaskat roligt att det borde vara förbjudet. Vi släppte verkligen loss igår vilket märks idag bla. genom min hesa röst.

Hela morgondagen myste vi i sängen klädda i pyjamas, sedan var det dags att börja styra näsan hemmåt.
Jaa-a det var väl korta versionen av de senaste dagarna, bättre veckoslut får man söka efter!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti