10/21/2014

#Itsesääli

Veckan har inte haft någon bra början precis. Orkar inte gå in på detalj varför, så säger bara att det handlar om jobbet. Fy fan vad livet känns bittert när orken blir kastad ner till bottennivån två dagar i rad då ingenting vill gå som det skall. Fast så är det ibland med barn. Bara att suck it up och gå vidare, den som är med i leken får leken tåla eller hur? Passande ordspårk när det faktiskt handlar om barn..

Igår botades itsesäälin med en drink ute i stan med Melissa och Natalia. Jag gav Pina Colada en ny chans efter floppen i Chania (fy fan Felicia, minns du?), och drinken var asgod! Har en känsla av att de flesta drinkar är drickbara så länge man beställer de på rätt ställe. Våra härliga fem kilometers långa väg hem cyklade vi i störtregn, varmt och mysigt var det, förvärrade snuvan sådär passligt.

Före dagens incident pysslade vi ihop små vamyrer av kastanjer med sjuårigen när han kom hem. Måste få säga att de blev urgulliga! Har helt glömt hur kul det är att pyssla! Något positivt med dagen i alla fall!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti