10/13/2014

Veckoslutet i Hagen

Hemma efter ett efterlängtat veckoslut i Hagen im Bremischen hos Felicia!
Vi har hunnit skratta (i määängder) , äta, chilla, ta bilder och festa. Vi planerade också in när hon skall eventuellt komma på besök till oss!

På lördagen efter en grekisk middag styrde vi stegen till ett "disco", och våra förväntningar låg på bottnet. Hade föreställt mig någon shabbig räkälä till pub med biljardbord och en skitig bardisk. Vi blev positivt överasade med ett helt mega ställe med billig alkohol och folk i mängder. Vem skulle ha trott det?! Kan inte ännu heller begripa hur allt går ihop då byn inte är den största precis. Disco Pam Pam kommer nog att besökas igen! När vi trodde att vi inte kunde bli mer paffa av stället märkte vi att det fanns en övre våning. Helt otroligt ställe!!

På söndagen kravlade vi upp ur sängen och tog en Skype dejt med Amanda, Sofia och Emma. Kul och skönt att pratas vid med dessa tjejer efter en längre paus! Något som måste göras om inom kort.
Efter att vi tappade anslutningen till Felicias wifi (sämre internet får man söka efter) blev vi tvugna att sluta samtalet. Senare gick vi ut och tog lite mysiga höstbilder.






1 kommentti: